Voor het stucwerk aan de buitenkant van uw huis of bedrijf

Stucwerk buitengevels

Stucwerk aan gevels komt veel voor in landen rondom de Middellandse zee. Toch kom je stucwerk buiten ook in ons koude kikkerlandje steeds vaker tegen. De vraag daarnaar is de laatste jaren zelfs behoorlijk gestegen. En dat is terecht! Want met stucwerk ziet een buitengevel er meteen weer fris en strak uit. Gestucte gevels blijven bovendien mooier omdat ze eenvoudiger te reinigen zijn dan een gevel van baksteen.

Dus is de buitengevel van uw huis gedateerd of heeft het metselwerk z’n beste tijd gehad? Overweeg dan om uw buitenmuren te laten voorzien van stucwerk. Wij verzorgen dat graag voor u!

stucwerk buiten
stucwerk buiten

Afwerking stucwerk buiten

Er zijn meerdere opties voor het afwerken van buitengevels.

Pleisterwerk is een gladde cement gebonden stuclaag. Een pleisterlaag die wordt aangebracht zal na uitharding desgewenst nog kunnen worden voorzien van een muurverf die geschikt is voor buiten.

Kiest u voor een afwerking die in 1 keer klaar is, dan is schuurwerk de juiste keuze. Schuurwerk voor buiten is een waterafstotende pleister waarmee een bijzondere uitstraling wordt gecreëerd. De pleister in vele kleuren leverbaar.

Wilt u meer informatie over stucwerk buiten of gevelisolatie?

Bel of mail ons dan: 06 – 811 57 534 / info@stuc4u.nl

Buitengevelisolatie

Huizen en kantoorpanden worden tegenwoordig steeds meer voorzien van een buitengevelisolatiesysteem. Hierbij worden isolatieplaten op een bestaande gevel aangebracht. Het isoleren van een buitengevel heeft functionele én decoratieve redenen.

Aanzienlijke besparing stookkosten

Buitengevelisolatie brengt het energieverbruik flink omlaag. Daarnaast isoleert het voor geluiden van buiten.

Energiekosten naar beneden

Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat de warmte niet naar buiten wordt afgegeven. Het zorgt dus voor een comfortabele leefomgeving.

Renoveren of opknappen pand

Scheuren in buitengevels worden weggewerkt achter het buitengevelisolatiesysteem

Compleet nieuwe uitstraling

Doordat scheuren, oud of slecht voegwerk en verschillen tussen oud en nieuw metselwerk worden weggewerkt krijgt een pand een compleet nieuwe uitstraling.

Stuc4U restaureert ook buitengevels van oude en monumentale panden

Naar restauratie