Voor restauratie van lijsten en ornamenten binnen- en buitenshuis

Monumentale panden

Veel oude en monumentale panden zijn voorzien van ornamenten en lijsten. Deze zijn vaak na verloop van tijd toe aan restauratie. Ook daarvoor kunt u bij Stuc4U terecht!

Authentieke plafonds

Oude panden hebben meestal prachtige plafonds met veel versieringen. Een fraai authentiek plafond is uniek en past bij het huis en de omgeving. Het is bovendien een sieraad voor uw woning.

Bij dergelijke plafonds ontstaan op den duur kleine of grotere beschadigingen die vaak goed te herstellen zijn. Vertonen de versieringen aan uw authentieke plafond gebreken of zijn ze deels verdwenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van lijsten en ornamenten en herstellen uw plafond weer in volle glorie.

Zijn er in uw woning of bedrijfspand lijsten of ornamenten beschadigd en wilt u deze laten herstellen om de authentieke uitstraling te behouden?

Laat het ons weten! Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.

Restauratie schouw

Deze schouw was tijdens een eerdere renovatie verloren gegaan.

Uit oude foto’s bleek dat de schouw identiek was geweest aan een andere schouw die wel was behouden. En daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt bij de restauratie / reconstructie van de verloren gegane schouw.

Het resultaat, waar we erg trots op zijn, is hiernaast te zien op de foto.

Buitengevels van oude en monumentale panden

Buitengevels zijn bepalend voor de uitstraling van een pand. Maar door de tand des tijds, weersinvloeden en aardbevingen (in Groningen) kunnen deze beschadigd raken. Door beschadigde gevels tijdig te laten restaureren voorkomt u verdere schade.

Wilt u uw authentieke gevel laten restaureren? Geef het dan aan ons door! Wij restaureren uw gevel met aandacht voor detail en geven het de uitstraling en sfeer van weleer terug.

 Stuc4U

Ook voor restauratie het juiste bedrijf